#

Klassinen hieronta

 

KOULUTETUT HIEROJAT SOFIA, PANU, LINDA JA TAINA PALVELUKSESSASI

Hierontamestareiden palveluvalikoimaan kuuluvat sekä klassinen hieronta että urheiluhieronta.

MITÄ ON KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä.Hieronnassa käytettävät tekniikat (sively,puristelu,hankaus, tärinä ja lihaksia vennyttävät otteet) ovat tehokkaita ja rentouttavia.Hoito sunnitellaan yksilöllisesti painottaen hierontaa kehon ongelmakohtiin. Hieronnassa suositellaan käsiteltäväksi kokonaisuutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona­aineita ja vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Hoito sopiikin kaikille ja kaikenikäisille.

Klassinen hieronta lämmöllä tehostettuna

Lämpö tunnetaan yleisesti lihaksia ja mieltä rentouttavana hoitomuotona. Hierontaan saadaan lisätehoa tuomalla lihaksiin ulkopuolista lämpöä. Lämpöhoidoissa lihakset lämmitetään kuumakivillä, joita käytetään myös hieronnan edetessä mukana erillaisissa otteissa ja kehon pisteissä joista lämpö parhaiten jakautuu kaikkialle kehoon.

kuumak1-210x300Kuumakivet ovat luonnonkiviä, jotka sitovat itseensä lämpöä vapauttaen sitä tasaisiesti iholle. Kivet lämmitetään n. 57­-58 asteisiksi ja tasainen hierova käsittely tehostaa lämmön leviämistä verenkierron mukana eripuolille kehoa. Perinteisten lämpötyynyjen jne. paikallisesti vaikuttavien lämmönlähteiden sijasta saadaan kuumavilillä lämmitettyä kokonaisvaltaisesti hoidettavaa aluetta ja näin nopeutettua ja tehostettua lihaskireyksien laukeamista.

Kuumakivillä hierontaan tuotu lämpö on tehokkuuden lisäksi erittäin mielyttävän tuntuista. Se myös helpottaa kireiden lihasten kiputilaa hierottaessa ja mahdollistaa näinollen voimakkaan käsittelyn mahdollsimman hellävaraisen tuntuisesti.

Katso myös…

Rentouttava hieronta

Tehokäsittely niska-hartiaseudulle