#

Susanna

Hei, valmistuin koulutetuksi hierojaksi Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta vuonna 2009, löydät minut Valviran rekisteristä terveydenhuollon ammattilaisten joukosta. Valitsin hierojan ammatin, koska olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, haluan tehdä töitä ihmisten parissa ja pidän erityisesti käsillä tekemisestä.

Tehtyäni vuosia kampaamotyötä, niska-hartiavaivat tulivat liiankin tutuiksi staattisen työasennon vuoksi, minkä vuoksi halusin laajentaa palveluvalikoimaani. Vaikka olen aina liikkunut paljon, tarvitsin erityisesti noina vuosina kehonhuoltoa ja hierontaa. Ala alkoi kiinnostaa kovasti myös itseäni ja hyppäsin opiskelemaan ammattiin, jossa voin auttaa myös toisia.

Teen myös lämmöllä tehostettua klassista hierontaa, tämä on ollut erittäin pidetty hieronta varsinkin talviaikaan mutta toimii myös tehokkaana aineenvaihdunnan kiihdyttäjänä (lisälämpönä lämpöpakkaukset; kuumat kivet; käytössämme myös sähköllä lämmitettävä hierontapöytä).

Suunnittelen hieronnan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti käyttäen klassisen hieronnan otteita. Joissakin tilanteissa tarvitaan voimakkaampaa lihaksen käsittelyä, olenkin saanut kiitosta että hieronta oli napakka, toisille asiakkaille puolestaan lempeämpi rentouttava hieronta tuottaa parhaan tuloksen.

Tervetuloa tutustumaan minuun Hierontamestareille Pitäjänmäkeen (Helsinki Purotie 3)! Katso vapaat ajat tästä.