Aikoja tarjolla ma-pe 9-20, la-su 9-17. Varaa nyt
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.

Hierontamestarit Pitäjänmäessä

Hei,
Olen Pia Nissinen, koulutettu hieroja ja hyvinvointivalmentaja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua koko aikuisiän. Kun voimme henkisesti ja fyysisesti hyvin, hyvä olo näkyy ja tuntuu elinvoimaisuutena. Intohimoni ja missioni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin, energisemmin ja seesteisemmin.
Klassisen- ja urheiluhierojan opinnot sain päätökseen v. 2014. Sen jälkeen olen opiskellut alaa lisää. Työkalupakissa on mm. päähieronnan opit sekä erikoistuminen lihaskalvojen (fascia) käsittelyyn ja kinesioteippaukseen. Avun tarvitsijoiden joukkoon on vuosien saatossa mahtuneet niin päätetyöskentelyn aiheuttamista kireyksistä ja päänsäryistä kärsineet kuin aktiiviurheilijat (juoksijat, luistelijat, telinevoimistelijat, golfarit, ja monet muut pallo- ja mailapelin harrastajat).
Olen myös kolmen tytön ja uroskoiran äiti, ystävä, innostaja, kannustaja ja rinnallakulkija. Eteenpäinvievä voimani on itsensä kehittäminen ja elämisen palo. Luonnossa ja meren äärellä mieli rauhoittuu ja voimantuu. Harrastan liikuntaa monipuolisesti mutta en ryppyotsaisesti. Ykköslajini on juoksu ja sen jälkeen tulee joustavasti mailapelit ja kuntosali.

Mottoni on: Love What You Do, Do What You Love

Löydät Hierontamestarit Pitäjänmäen S-marketin välittömästä läheisyydestä Hiusmestareiden vierestä. Toimimme samoissa tiloissa Kauneusmestareiden kanssa. Meille on vaivatonta saapua yleisillä kulkuvälineillä, kadun päästä löydät myös hyvin vapaita pysäköintipaikkoja.

 

Katso seuraava heti vapaa hieronta aika Pitäjänmäessä tänään tai lähipäivinä nyt helposti netistä.

Seuraava heti vapaa aika painamalla varaa nyt