Aikoja tarjolla ma-pe 9-20, la-su 9-17. Varaa nyt
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.

Teho- ja hemmotteluhoidot

Tehohoidot

Tehohoidossa keskitytään tietyn ongelma-alueen intensiivihoitoon. Hoidossa yhdistetään tarvittaessa urheiluhieronnan otteita / lämpöä / fascia rautoja.

Tehohoidot kohdistuvat pääsääntöisesti:

  • alaselkä + pakarat + reiden leveän peitinkalvon jännittäjälihakseen (TFL)
  • pohkeet + sääret + jalkaterät (akupisteet)
  • käsivarret
  • hartiat + niska + kallonpohja (hoidon kesto on 30 min)

Hoidon kesto on 30 min.

Hemmotteluhoidot

Päähieronta

Hoidossa käsitellään kevyin ottein lapojen, hartian ja niskan seutu, painopisteenä pää, kasvot ja purentalihakset. Hoidon kesto 30 min tai 45 min.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hoitava ja syvärentouttava hoitomuoto. Kuumakivihieronnassa lihaksia sekä lämmitetään että hierotaan kuumilla kivillä, yhdistäen samalla klassisen hieronnan otteita. Kuumilla kivillä hierominen vähentää stressiä ja jännityksiä, rentouttaa lihaksia, aktivoi aineenvaihduntaa sekä auttaa tehokkaasti erilaisiin kireys- ja kiputiloihin.

Hoidon kesto on 45, 60, 75 tai 90 min.

Paratiisi I

Hoidossa keskitytään ylävartaloon. Kuumakivillä ja klassisen hieronnan rentouttavilla otteilla hierotaan alaselästä lähtien koko ylävartalo sisältäen käsivarret, pään seutu ja kasvot. Hoidon kesto on 60 min.

Paratiisi II

Hoidossa hierotaan kuumakivillä ja klassisen hieronnan rentouttavilla otteilla keho päästä varpaisiin. Hieronnassa käydään läpi myös jalkapohjien, pään ja korvanlehtien akupisteet. Hoidon kesto on 90 min.

Katso myös:
Fascia – lihaskalvohieronta
Klassinen- ja urheiluhieronta
Raskaushieronta